Download de MOTUS-app

Wie beschikt over een smartphone of tablet kan ook de MOTUS-app gebruiken om activiteiten te registeren. Deze applicatie is gratis en biedt de gebruiker heel wat mogelijkheden.


Met de MOTUS-app kunt u niet alleen uw tijdsbesteding registeren via uw smartphone of tablet, u kunt uw activiteiten ook in real-time bijhouden door middel van 'Time Tracking'. De MOTUS-app biedt u ook de mogelijkheid om uw meest voorkomende activiteiten in een lijstje van 'favorieten' te plaatsen. Beide opties vergroten het gebruikscomfort. We raden u dan ook aan hier gebruik van te maken wanneer u werkt met de MOTUS-app.


MOTUS-webtool MOTUS-app
 Vragenlijst invullen
X
-
 Activiteiten registeren
X
X
 Tijdslijn aanpassen
X
X
 Time Tracking
-
X
 Favorietenlijst
-
X
 Profiel aanpassen
X
X


We willen u er verder nog op wijzen dat u de voor- en navragenlijst alleen via de MOTUS-website kan invullen. Eens de voorvragenlijst is voltooid, kan u aan de slag met de MOTUS-app. Wanneer uw registratieperiode is afgelopen, zal u opnieuw moeten inloggen om de MOTUS-webtool om de navragenlijst in te vullen.

Hoe installeren?

De MOTUS-app is beschikbaar voor de twee meest gebruikte platforms, iOS en Android. Via één van de app stores kunt u de MOTUS-app downloaden.

iOS

Android

Hoe starten?

Wanneer u de app voor de eerste maal gebruikt zal gevraagd worden om in te loggen. Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik vervolgens op 'Aanmelden'. Zorg ervoor dat u voor deze stap verbonden bent met internet. Indien u nog offline bent, zal u dit merken aan de rode balk bovenaan het scherm.

Het is belangrijk dat u op de MOTUS-website eerst de korte profielschets afrondt en vervolgens doorklikt naar het dagboekje. Pas wanneer u dit heeft gedaan, zal u toegang krijgen tot het dagboekje op MOTUS-app.